Возбудени сме што можеме да го објавиме лансирањето на нашите најнови врвни ткаенини за бои, TH7560 и TH7751, прилагодени на софистицираните барања на модерната модна индустрија.Овие нови додатоци во нашата гама на ткаенини се дизајнирани со прецизно внимание на квалитетот и перформансите, осигурувајќи дека ги исполнуваат највисоките стандарди и за свечена и за секојдневна облека.

ткаенина1.878b6c67

TH7560:

Состав: 68% полиестер, 28% вискоза, 4% спандекс

Тежина: 270 г

TH7751:

Состав: 68% полиестер, 29% вискоза, 3% спандекс

Тежина: 340 г

Двете ткаенини се изработени со мешавина од полиестер, вискоза и спандекс, нудејќи идеална рамнотежа на издржливост, удобност и флексибилност.Полиестерската компонента обезбедува цврстина и долговечност, додека вискоза обезбедува мека и мазна текстура.Додавањето на спандекс го воведува неопходното истегнување, осигурувајќи дека облеката направена од овие ткаенини нуди совршено вклопување и леснотија на движење.

Зошто да изберете TH7560 и TH7751?

1.Исклучителен квалитет:Нашиот врвен процес на боење обезбедува живописни, долготрајни бои кои се спротивставуваат на избледување.Ткаенините го одржуваат својот изглед и текстура дури и по повеќекратно миење.

2. Разновидност:Иако двете ткаенини се идеални за креирање софистицирани одела, нивната флексибилност и удобност исто така ги прават одличен избор за секојдневни панталони.Оваа разноврсност им овозможува на дизајнерите да се грижат за широк спектар на потреби на потрошувачите.

3. Удобност и фит:Мешавината на спандекс во двете ткаенини гарантира дека облеката има удобно истегнување, обезбедувајќи одлично вклопување без да се загрозува стилот.Без разлика дали се за свечена облека или за секојдневна облека, овие ткаенини нудат неспоредлива удобност.

4. Задоволство на клиентите:Нашите клиенти веќе почнаа да ги вградуваат TH7560 и TH7751 во нивните колекции, особено за секојдневни панталони.Позитивните повратни информации ја нагласуваат соодветноста на ткаенините за различни апликации за облека.

IMG_1418
IMG_1413
IMG_1415

Накратко, TH7560 и TH7751 го претставуваат врвот на иновативноста и квалитетот во врвните ткаенини за боење.Нивниот исклучителен состав и тежина ги прават совршени за создавање и свечени одела и удобни, стилски секојдневни панталони.Уверени сме дека овие нови ткаенини ќе станат основни во изборот на ткаенини, исполнувајќи ги високите стандарди и на дизајнерите и на потрошувачите.


Време на објавување: мај-25-2024 година