Hoʻokumu nā fiber Textile i ka iwi kuamoʻo o ka ʻoihana lole, loaʻa kēlā me kēia mea i nā waiwai kūʻokoʻa e kōkua i ka hana a me ka nani o ka huahana hope.Mai ka lōʻihi a hiki i ka luster, mai ka absorbency a hiki i ka flammability, hāʻawi kēia mau fibers i nā ʻano ʻano like ʻole e hoʻokō i nā pono a me nā makemake o nā mea kūʻai aku.E noʻonoʻo kākou i kekahi o nā hiʻohiʻona nui:

mea hana lole

1. Kū'ē abrasion:ʻO ka hiki o kahi fiber ke pale i ka ʻaʻahu a me ka waimaka, he mea koʻikoʻi no nā lole i hoʻohana pinepine ʻia a i ʻole ka friction.

2. Ka hoʻopalekana:Hōʻike kēia waiwai i ka hiki o ka fiber ke hoʻoheheʻe i ka makū, ka hopena i nā pae hōʻoluʻolu a me ke kūpono no nā ʻano piʻi.

3. Elasticity:Hiki i nā fiber me ka elasticity ke kikoo a hoʻihoʻi hou i ko lākou ʻano, e hāʻawi ana i ka maʻalahi a me ka hōʻoluʻolu i nā lole e pono ai ka neʻe.

4. Ka hikiwawe ahi:ʻO ke kiʻekiʻe o kahi fiber e hoʻā a hoʻomau i ka puhi ʻana, kahi noʻonoʻo koʻikoʻi no ka palekana i nā lole a me nā lole home.

5. Manaʻo lima:E pili ana i ka manaʻo maʻalahi a i ʻole ka "lima" o ka lole, i hoʻopili ʻia e nā mea like me ke ʻano fiber, ka hana ʻili, a me ka hoʻopau ʻana i ka mālama ʻana.

6. ʻulaʻula:ʻO ka ʻālohilohi a i ʻole ka ʻōlinolino i hōʻike ʻia e kahi fiber, mai ka ʻulaʻula a hiki i ka ʻōlinolino kiʻekiʻe, e kōkua ana i ka hoʻopiʻi ʻike maka o nā textiles.

7. Pilling:ʻO ka hoʻokumu ʻana i nā pōpō liʻiliʻi liʻiliʻi o nā fiber ma luna o ka ʻili lole i ka wā lōʻihi, i hoʻohuli ʻia e ke ʻano fiber a me ke kūkulu ʻana i ka lole.

8. Ka ikaika:ʻO ke kūpaʻa tensile o kahi fiber, mea nui no ka hōʻoia ʻana i ka lōʻihi a me ka lōʻihi o nā textiles.

9. Nā waiwai wela:Me ka insulation, conductivity, a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka wela, e pili ana i ka hōʻoluʻolu a me ka hana ma nā ʻano like ʻole.

10. ʻO ka hoʻopau wai:Loaʻa i kekahi mau fibers nā waiwai hydrophobic inherent a i ʻole hiki ke mālama ʻia e kūʻē i ka lawe ʻana i ka wai, kūpono no nā lole waho a i ʻole nā ​​​​mea hana.

11. Pili Pehu:ʻO ka hiki o kahi fiber ke hoʻopaʻa a hoʻopaʻa i nā kala, e hoʻohuli ana i ka vibrancy a me ka waihoʻoluʻu o ka huahana hope.

12. Hiki i ka biodegradability:I ka lilo ʻana o ka hoʻomau i mea koʻikoʻi, ʻoi aku ka manaʻo o nā fibers e wāwahi maoli ma hope o ka hoʻokuʻu ʻana i ka ʻoihana textile.

13. Uila kūmau:ʻO ka manaʻo o kekahi mau fibers e hoʻohua i nā uku static, e hoʻopilikia i ka hōʻoluʻolu a me ka mālama lole.

14056(2)
polyester rayon spandex lole lole
polyester rayon spandex lole lole
polyester rayon spandex lole lole

ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i kēia mau hiʻohiʻona like ʻole e hāʻawi i nā mea hoʻolālā, nā mea hana, a me nā mea kūʻai aku e hana i nā koho ʻike i ke koho ʻana i nā textiles no nā noi like ʻole.ʻO ka hana ʻana i nā lole hana lōʻihi, nā moena nani, a i ʻole nā ​​​​mea hana kiʻekiʻe, ke hāʻawi nei ka honua o nā fiber textile i nā mea hiki ke ʻimi.Ke ulu nei ka ʻenehana a me nā hopohopo hoʻomau, ʻo ka ʻimi ʻana i nā fibers hou me nā waiwai i hoʻonui ʻia e hoʻomau i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana textile.

 


Ka manawa hoʻouna: Mei-10-2024